Steun ons

Ook jij kan vriend worden van Team HU!

Team hu 2020 met KNRM

Life is better with friends

Als team zijn wij vanaf augustus druk bezig met alle voorbereidingen. Er moet een hoop geregeld worden voor een team van 22 enthousiaste studenten en de 4 helden die met ons mee gaan als crew.

Om dit allemaal rond te krijgen moet er een hoop gefinancierd worden. Naast de inleg van alle deelnemers werken wij samen met de HU en bedrijven. Zo worden wij als team een geheel met een grote achterban die wij allemaal op een unieke manier vertegenwoordigen.

Vrienden van Team HU trui

Iedereen kent hem wel, die trui die het lekkerste zit, die je het minst wast en die je eigenlijk het liefst elke dag van de week wel aan wilt hebben.

Als team maken wij elk jaar zo’n trui. Deze trui is je beste maatje tijdens de borrels, het varen in de nacht, de koude ochtenden op het toilet, de lange nachten aan dek, de gekke momenten tijdens de feestjes, de knuffelmomenten in je slaapzak, kortom alle momenten waarop jij met je beste maatje wilt zijn.

Tijdens al deze momenten kan jij als vriend van Team HU bij ons zijn en ons warm houden!

Maar hoe kom jij net als de vrienden van Team HU 2019 op onze team trui?

dat leggen we je hieronder haarfijn uit!

Vrienden van Team HU trui

Maar hoe?

Hieronder hebben wij een aantal opties gegeven waar jij als vriend een bijdrage aan kan leveren. Maak je keuze en vul het contact formulier in.
Wij nemen dan contact met je op voor de afhandeling. Wij zullen uiteindelijk een tikkie sturen om een betaling te innen.

Onderstaande bedragen zijn een indicatie, je bent zelf vrij om een bedrag in te vullen op het contactformulier.

Namens alle deelnemers van Team HU willen wij jou, onze vriend, alvast heel erg bedanken!

Het liefste zeilen wij de hele week van haven naar haven, helaas is dit niet altijd mogelijk. Om het schip veilig op de lastige te bereiken plekjes zonder wind te krijgen moeten we soms op de motor over gaan. Zorg jij ervoor dat wij rustig kunnen rondvaren op de motor ?

Benzine

We hebben een hoop mondjes te voeden! Met het hele team en de bemanning is er voor een hele week zeilen een beste voorraad nodig. Omdat wij dag en nacht hard werken is het belangrijk gezonde voeding binnen te krijgen. Help jij onze maagjes gevuld en gezond te houden?

Safety first! Het belangrijkste is dat wij tijdens de week samen uit en samen thuis gaan. Daarom moeten wij op de boot ten alle tijden onze reddingsvesten dragen. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan moeten wij kunnen vertrouwen op de juiste materialen. Help jij ons hoofd boven water te houden?

Wilde zeeën trotseren is een mooie uitdaging en is alleen mogelijk met de juiste spullen. Om niet nat en koud te worden moeten wij speciale jassen aanschaffen voor het hele team. Help jij ons om niet in de kou te staan? 

zeiljassen